AKCE: Pizza ZDARMA – Otevření Pizza Hut v Arkádách Pankrác

A je tu další akce na pizzu zdarma v Praze, tentokrát od Pizza Hut v Arkádách Pankrác. Tento světový gigant v oblasti prodeje pizzy, otevírá svou další pobočku v Praze a v den otevření si připravil pro prvních 100 zákazníků pizzu Grande Pepperoni zdarma.

 

Jak získat pizzu zdarma?

Je to jednoduché. Stačí přijít v den otevření pizzerie, to je 29.5.2019 od 11:00 do nákupního centra Arkády Pankrác na Praze 4, na 1. poschodí, do oddělení gastronomie. Pizza Hut Express je umístěn mezi KFC a McDonalds. Přesné umístění si můžete zkontrolovat na tomto odkazu na mapě.
 
Pospěšte si, tato akce platí pouze pro prvních 100 zákazníků 🙂

Pizza Hut Otevreni Arkady Pankrac Praha

 

Čím je Pizza Hut výjimečný?

Pizza Hut je americký frančízový restaurační řetězec založený v roce 1958. Ke konci roku 2018 má Pizza Hut po celém světě již více než 18 000 poboček. V České republice společnost fungovala od devadesátých let až do roku 2004. V roku 2017 se znovu společnost po 13 letech vrátila do České republiky a otevřela pobočku v pražském OC Palladiu. Společnost oznámila, že chce do roku 2021 v Česku otevřít 70 poboček včetně rozvozu.
 
Pizza Hut nabízí mnoho konceptů svých služeb:

  • Pizza Hut Express nebo The Hut – klasická verze fast foodu, většinou omezený sortiment
  • Pizza Hut Bistro – restaurace s obsluhou
  • Pizza Hut Delivery – rozvoz jídla zákazníkům

 

Pizza 360 Praha 2
Pizza 360 Praha 1

Pro zobrazení všech pizzerií Pizza Hut v Česku můžete použít vyhledávání.

 

Pokud chcete mít jistotu, že Vám podobné promo akce a slevy již neuniknou, zadejte svou emailovou adresu, vyberte si lokalitu a my Vás budeme pravidelně informovat o všech akcích v okolí.